WSV – SNERT ACTIE

Om de club te steunen in deze moeilijke tijd is er een SNERT actie in het leven geroepen. Voor €5 heb je 1 liter snert (dat zijn vier goedgevulde soepkommen). Voor wie bestel jij ‘m? Voor jezelf? Je buurman? Je oma? Je teamgenoot?

Lees op deze pagina meer over:

 • Bestellen
 • Goede doel
 • Waarom je mee zou moeten doen
 • Antwoorden op Frequently Asked Questions
 • Sponsoren
 • Like & Deel

Bestel hier je heerlijke verse erwtensoep in de varianten:

 • Traditioneel
 • Vegetarisch
 • Zonder varkensvlees

“Voor elke 5 liter die we verkopen, doneren we 1 kop soep aan het goede doel: Omnizorg Apeldoorn!’

 • Support

  Met het kopen van een of meerdere liters snert steun je de vereniging

 • Easy

  Je hoeft een avondje niet zelf te koken. Broodje erbij en klaar is kees!

 • Yummie!

  En de soep is natuurlijk ook gewoon heel erg lekker!

FAQ

 1. Hoe bestel ik de soep?
  Bestel de soep makkelijk en snel via dit formulier. Bestel je na 13 februari? Dan krijg je de soep in bevroren toestand mee, op afspraak.
  (We gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en deze worden na de actie ook verwijderd).

 1. Wat kost de erwtensoep?
  Je hebt al 1 liter heerlijke, zelfgemaakte erwtensoep voor €5,-  Ter vergelijking betaal je voor een zak van 570 ml (2 personen) Unox Erwtensoep €3,15 bij de Appie.Je steunt hiermee ook nog eens de vereniging, dus tel uit je winst!

 1. Hoe wordt de soep verpakt?
  De soep wordt verpakt in emmertjes van 1 liter. Deze emmertjes zijn speciaal voor soep gemaakt en kunnen worden bewaard in de diepvries. Je krijgt de soep vers van ons mee, deze kan indien gewenst direct in de vriezer!

 1. Voor hoeveel personen is 1 liter erwtensoep?
  Met 1 liter erwtensoep kan je zeker 4 soepkommen vullen. Zet dus makkelijk en snel een heerlijke maaltijd op tafel!

 1. Wanneer kan ik de soep ophalen?
  Heb je besteld na 13 februari? Dan maken we een individuele afspraak met je om de soep op te halen! Je krijgt een e-mail van horeca@wsv-apeldoorn.nl met instructies.

 1. Kan ik ook een vegetarische erwtensoep kopen?
  Ja! Voor iedereen die geen vlees eet bieden we ook een vegetarische variant aan. Tevens hebben we een variant met kip/kalfsvlees voor als je geen varkensvlees eet. En, maak je niet druk, deze zijn zeker net zo lekker!

 1. Wat zit er allemaal in de soep?
  Naast heel veel clubliefde zit dit allemaal in de soep:
  Traditionele erwtensoep: bouillon, varkensvlees, erwten, prei, wortel, knolselderij, maggiplant, tarwe eiwitten, zout en suiker
  Vegetarische erwtensoep: bouillon, erwten, prei, wortel, knolselderij, maggiplant, tarwe eiwitten, zout en suiker
  Erwtensoep zonder varkensvlees: bouillon, kip/kalfsvlees, erwten, prei, wortel, knolselderij, maggiplant, tarwe eiwitten, zout en suiker
  LET OP: de soep is NIET glutenvrij. Wil je een glutenvrije soep bestellen mail dan naar horeca@wsv-apeldoorn.nl

 1. Wie maakt de soep?
  We hebben Slager ter Weele uit Oene bereid gevonden om voor ons de verse soep te maken. Bekijk hier de website van deze ambachtelijke, zelfslachtende slager.

 1. Wat doen jullie met de soep die over blijft?
  De soep die we niet verkopen gooien we uiteraard niet weg. Een deel zullen we straks gaan verkopen in de kantine, zodra deze weer open is. De rest doneren we aan het goede doel: Omnizorg Apeldoorn.

 1. Ik hoorde dat jullie ook soep doneren aan het goede doel, klopt dat?
  Dat heb jij goed gehoord! We vinden het belangrijk dat we als vereniging ook een steentje bijdragen aan de maatschappij. Tijdens de corona-crisis hebben veel mensen het zwaar, helaas kunnen we niet iedereen helpen maar we hebben ervoor gekozen om per 5 liter die we verkopen een kop soep te doneren aan Omnizorg Apeldoorn. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door TS Group Holland! Draag jij ook jouw steentje (of soepje in dit geval) bij?

 1. Kunnen alleen leden van WSV meedoen aan deze actie
  Uiteraard kunnen ook niet-leden de erwtensoep kopen. Sterker nog, hoe meer soep we verkopen hoe beter. Dus waar wacht je nog op? Deel het met iedereen die wel van een kopje snert houdt!

 1. Waarom is deze actie in het leven geroepen?
  Helaas is de kantine van WSV al voor een lange tijd dicht. Dit betekent dat er geen inkomsten worden gegenereerd. Wel maken we elke maand flinke kosten. Dit verlies vangen we natuurlijk niet helemaal op door zo’n actie, maar alle kleine beetjes helpen. Daarnaast denken we dat het een mooie bijdrage levert aan het clubgevoel. Vind je ook niet?

 1. Wat gebeurt er met de opbrengst van de verkoop?
  De opbrengst van deze actie wordt volledig besteed aan een upgrade van de kantine. Zo maken we er weer een fijne plek van om samen met je teamgenoten en toeschouwers een hapje en drankje te nuttigen.

 1. Houden jullie rekening met de corona maatregelen?
  Uiteraard nemen wij alle corona maatregelen in acht. We houden onderling afstand en dragen mondkapjes bij het uitdelen van de soep. Je kunt de soep straks ophalen bij de entree van het complex en je volgt dan de eenrichtings-route naar de uitgang. We vragen je om niet te blijven ‘plakken’ op het complex. We willen zo veel mogelijk groepsvorming voorkomen, vandaar dat je ook een tijdsindicatie kunt kiezen wanneer je de soep komt ophalen. We weten nog niet precies welke maatregelen er half februari nog gelden (bijv. avondklok). Wij houden hier rekening mee.

 1. Hoe maak ik kans op het Valentijn-Snert-Pakket?
  Wil jij zondag 14 februari romantisch met je liefje een lekker kopje soep eten? Dit moet je doen om kans te maken op het pakket bestaande uit 2 liter erwtensoep naar keuze, twee mooie soepkommen, servetjes, stokbroodje met smeersels, flesje prosecco en heerlijke zoetigheid als toetje.

  > Volg @wsv_omni op instagram
  > Like het bericht over de Valentijnsactie
  > Tag twee tortelduifjes onder het bericht (dit mag je ook zelf zijn 😉)
  Op zaterdag 13 februari maken we de winnaars bekend!

  Inmiddels heeft Edris Fathi de prijs gewonnen. Volg het via onze instagram.com/wsv_omni.